Chata
Domy

Záhradná chata s pozemkom NMnV, 1145m2 – ele. voda

Cena:
32 000,00 €
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Nové Mesto nad Váhom
Obec: Nové Mesto nad Váhom
Ulica: Bzince pod Javorinou
Kategória: Chaty a rekreačné objekty
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 14 m2
Plocha pozemku: 1145 m2
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 421
  

Popis nehnuteľnosti:

Na predaj záhradná chata Nové Mesto nad Váhom – Bzince pod Javorinou v záhradkárskej oblasti Pod Veselou horou (smer Moravské Lieskové – Bzince pod Javorinou).
Murovaná podpivničená chatka so súpisným číslom so zas. plochou 14m je napojená na elektrinu a miestny rozvod vody, prislúcha k nej mierne svahovitý pozemok s výmerou 1145m2. Chatka postavená z kvalitatívne dobrých materiálov v zachovalom stave, staticky nenarušená a suchá. Dispozične sa skladá z jednej miestnosti a pivnice s totožnou výmerou ktoré prepája zastrešená vstupná časť.
Aktuálne bola za chatkou stiahnutá zemina a vznikol tak priestor pre vybudovanie príjemného zátišia s rozmermi 12x12m, pred chatkou sa zrovnal terén návozom zeminy a vzniklo miesto na parkovanie.
Do záhradkárskej oblasti vedie udržiavaná prístupová cesta s novou bránou na diaľkové ovládanie + možnosť parkovania cca 50m od chatky pre ďalšie vozidlá.
Cca. 5min autom do centra mesta kde je kompletná občianska vybavenosť. Neďaleko mesta rekreačné stredisko Zelená voda cca.5 min autom, diaľničný privádzač cca. 5km. V letnom období možnosť prechádzok na neďalekom Čachtickom a Beckovskom hrade, Kamennej, - zber húb, lesných plodov na čerstvom vzduchu. V zimnom období možnosť lyžovania v obci Kalnica alebo Javorine.

V prípade vážneho záujmu možná dohoda na cene.

Uvedená cena nehnuteľnosti, zahŕňa kompletné služby realitnej spoločnosti.

V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať.

Pre bližšie informácie kontaktuje makléra:

makler
Tomáš Pekarovič
0905 180 435
pekarovic-ZVNC-domum.sk

Kontaktný formulár:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.