Chata
Domy

4i rodinný dom - novostavba v Častkovciach, 780m2, kompletne dokončený

Cena:
310 000,00 €
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Nové Mesto nad Váhom
Obec: Častkovce
Ulica: Častkovce
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Podlahová plocha: 110 m2
Plocha pozemku: 780 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 409
  

Popis nehnuteľnosti:

Na predaj ponúkame novostavbu atraktívneho moderného bungalovu v už dobre známej lokalite v Častkovciach v druhej ulici od cesty, kde už neprebieha ďalšia výstavba.

Majitelia si domček stavali pre seba cca. pred 7 rokmi a pri tom používali kvalitatívne dobré materiály: 60 cm základové pásy, železobetónová platňa, obvodové a nosné murivo zn. Ytonk 40cm + zateplenie, železobetónový strop s 20cm zateplením, strecha vystavaná zo sústavy krovov a strešnou krytinou zn. Bramac, teplovodné podlahové kúrenie s plynovým kombinovaným kotlom, krbové kachle, kompletne dokončené sanity a celý interiér so zariadením.
Nakoľko je domček zabývaný, tak je kompletne dokončený jak z interiéru tak aj z exteriéru s dispozíciou - 3 samostatné priestranné spálne z toho jedna s murovaným šatníkom, vzdušná a svetlá obývacia izba s jedálnou a kuchyňou, kúpeľňa, samostatné WC, vstupná chodba a veľký podkrovný odkladací priestor.

Bungalov ponúka zastrešenú terasu prepojenú s dennou časťou domu, záhradný domček s kuchyňou a sanitou napojený na IS, zastrešenie pre auto, kompletne oplotenie s elektrickou bránou, spevnené plochy, jazierko, výsadbou, závlahou trávnika a iné.

Celková zastavaná plocha domu vrátane zastrešených terás je 173m2, samotná zastavanosť domu je 135m2 a podlahová plocha domu je cca. 110m2.

Dom sa nachádza v novovybudovanej štvrti novostavieb, má ľahký prístup asfaltovou cestou, chodníkmi s pouličným osvetlením, cca. 5 min. chôdze od zástavky SAD, cca. 10 min. jazdy autom do centra NMnV, k základnej, materskej škole, zdravotného centra cca. 5 min. autom do obce Čachtice, alebo Podolie.

Uvedená cena nehnuteľnosti, zahŕňa kompletné služby realitnej spoločnosti.

V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať.

Pre bližšie informácie kontaktuje makléra:

makler
Tomáš Pekarovič
0905 180 435
pekarovic-ZVNC-domum.sk

Kontaktný formulár:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.