Chata
Domy

5 ročná novostavba 3i RD v Hrušovom, 2122m2 pozemok

Cena:
169 000,00 €
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Nové Mesto nad Váhom
Obec: Bzince pod Javorinou
Ulica: Hrušové
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Podlahová plocha: 95 m2
Plocha pozemku: 2122 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 375
  

Popis nehnuteľnosti:

Na predaj ponúkame rodinný dom v obci Hrušové vzdialenej cca. 7 km od Nového Mesta nad Váhom a Starej Turej, rekreačnej oblasti Zelená Voda, Dubník a diaľničného privádzača cca. 10 km, z Bratislavy cca. 110 km.
Dom umiestnený v strede dlhšieho pozemku s výmerou 2122m2, dostatočne vzdialený od susedných domov a cesty. Na rovinatom pozemku sa nachádzajú ďalšie prístavby: menší obytný domček, hospodárska a technická miestnosť, ovocné stromy a dostatok pozemku na trávenie voľných chvíľ.

Skolaudovaná novostavba nieje kompletne dokončená, avšak je obývaná s drobnými nedostatkami v interiéri, nezateplenou fasádou a stavba je napojená na elektrinu, voda zo studne a odpad zvedený do žumpy. Domček je dispozične rozdelený na dennú časť (obývacia izba s jedálňou a kuchyňou) samostatná izba na prízemí a jedna podkrovná izba, priestranná kúpeľňa, WC, technická miestnosť s kotlom na tuhé palivo a vstupná chodba.


Dom sa nachádza v tichej lokalite s veľmi dobrou dostupnosťou počas celého roka. V okolí pekná príroda, veľa lesov neďaleká Javorina. Obec Bzince pod Javorinou ponúka dostatočnú občiansku vybavenosť a jeho časť Hrušové je pokojnejšia časť bez ob. vybavenosti. V meste Stará Turá a Nové Mesto n/V, ktoré sú vzdialené cca. 5min. autom sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.

Pre bližšie informácie kontaktuje makléra:

makler
Tomáš Pekarovič
0905 180 435
pekarovic-ZVNC-domum.sk

Kontaktný formulár:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.