Chata
Domy

ZNÍŽENÁ CENA 180m2 stavba na 1061m2 pozemku v širšom centre NM

Cena:
187 000,00 €
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Nové Mesto nad Váhom
Obec: Nové Mesto nad Váhom
Ulica: Odborárska
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 150 m2
Plocha pozemku: 1061 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 367
  

Popis nehnuteľnosti:

Rodinný dom, miesto na podnikanie, pripadne investícia k prenájmu, všetko v jednom na Odborárskej ul. v Novom Meste n/V.

Ponúkame na predaj zaujímavú stavbu rodinného domu, ktorá bola v polovici minulého storočia postavená ako podnikateľský objekt na viditeľnom mieste pri hlavnej tepne cez mesto, na ul. Odborárska.
Časom prišlo k prestavbe a vznikol tak plnohodnotný priestranný 5 izbový rodinný dom na rozsiahlom pozemku s výmerou 1061m2, kompletnými inžinierskymi sieťami, vlastnou studňou, altánkom, kôlňou a záhradou plnou zelene, ktorá vytvára pokojne prostredie v širšom centre mesta.

Kvalitná prízemná tehlová stavba postavená na betónových základoch má nadštandardné vysoké palachové stropy s priestranným podkrovím, plechovou strešnou krytinou ktorá je osadená na zachovalej sústave drevených krovov. V prípade záujmu o rekonštrukciu, hrúbka múrov umožňuje nadstavbu druhého nadzemného podlažia, čo by pri aktuálnej zastavanosti 180m2 vytvorilo zaujímavý polyfunkčný dom.

V posledných rokoch sa dispozícia domu prispôsobila potrebám majiteľov a vznikli tak dve bytové jednotky pričom každá ma tri spálne, menší kuchynský kút a sanitu. Cely domček je v udržiavanom stave a neprešiel nejakou zásadnou rekonštrukciou, aktuálne čaká na nového majiteľa ktorému svojou veľkosťou a strategickou polohou ponúka veľkú škálu možnosti ako ho využiť.

Umiestnenie v lokalite neďaleko centra s dobrou dostupnosťou občianskej vybavenosti. V blízkosti centrum mesta - kompletná občianska vybavenosť. Neďaleko mesta rekreačné stredisko Zelená voda cca.5 min autom, lyžiarske stredisko Kalnica a Javorina, diaľničný privádzač cca. 5km od Bratislavy a Žiliny cca. 100km.

Dohoda na cene v prípade seriózneho záujmu, možná.

Uvedená cena nehnuteľnosti, zahŕňa kompletné služby realitnej spoločnosti.

V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie, nás neváhajte kontaktovať.

Pre bližšie informácie kontaktuje makléra:

makler
Tomáš Pekarovič
0905 180 435
pekarovic-ZVNC-domum.sk

Kontaktný formulár:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.