Chata
Domy

Investičný pozemok v Hôrke nad Váhom, 62.102 m2, samota

Cena:
dohodou
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Nové Mesto nad Váhom
Obec: Hôrka nad Váhom
Ulica: Hôrka nad Váhom
Kategória: Pozemky
 
Plocha pozemku: 62102 m2
Vodovod: neuvedené
Umiestnenie Elektriny: neuvedené
Umiestnenie Plynu: neuvedené
Umiestnenie kanalizácie: neuvedené
Dátová prípojka: neuvedené
ID inzerátu: 356
  

Popis nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj neobvyklé pozemky v doline obci Hôrka nad Váhom vzdialené od okresného mesta Nové Mesta nad Váhom a diaľničného privádzača cca 8km, z Bratislavy do 100 km. Pozemky umiestnené v srdci prírody na samote s maximálnym pokojom na bývanie. Plochy sú udržiavané a pravidelne kosené prevažne s južnou orientáciu a nadmorskou výškou 300 - 400 m.n.m.

Súbor pozemkov sa skladá z viacero parciel s druhom – klasifikáciou pozemkov: ostatná plocha, orná pôda, trvale trávny porast a les. Celková výmera je 62.102 m2 a rozdeľuje sa na tri celky s výmerami 37.024m2, 16.834 m2 a 8.244m2.
Hlavná a zároveň najväčšia časť 37.024m2 obsahuje parcelu s výmerou 7.214 m2 a druhom pozemku ostatná plocha (vyňaté z pôdneho fondu), na ktorej v minulosti stálo hospodárstvo a do budúcna je možné túto parcelu využiť ako stavebný pozemok.

K pozemok vedie viacero spevnených lesných ciest, ktoré sú v správe štátnych inštitúcii.
Samotný majiteľ preveril výskyt spodnej vody ktorá sa nachádza približne v 45m s dostatočným zdrojom pre viacero rodinných domov.

Ponuka má viacero možností využitia, či už pre investora na vybudovanie pokojného bývania pre viacero rodín, alebo jednotlivca na hospodárenie, bývanie na kraji lesa, poľovanie nakoľko sa jedná o veľký poľovný revír, alebo podnikanie v agroturistike a iné.

V okolí krásna príroda, veľa lesov, turistických chodníkov a cyklotrás či už po hrebeňoch Považia, alebo miestnych komunikáciách. V regióne viacero lyžiarskych stredísk - Kalnica s bike parkom, Bezovec, Veľká Javorina, Stará Myjava. Rekreačné stredisko Zelená voda, Horná Streda, Dubník, hrady v Beckove, Tematín a Čachtice.


Od majiteľa je možné zakúpiť techniku na udržiavanie pozemkov v aktuálnom stave.


V prípade záujmu o obhliadku, alebo bližšie informácie, nás neváhajte kontaktovať.

Pre bližšie informácie kontaktuje makléra:

makler
Tomáš Pekarovič
0905 180 435
pekarovic-ZVNC-domum.sk

Kontaktný formulár:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.